dimecres, 31 d’agost del 2011

El Rostoll celebra la Diada Nacional a Tàrrega

Per quart any consecutiu, l’Esquerra Independentista de Tàrrega organitzem unes activitats per commemorar la Diada Nacional de l’Onze de Setembre. El mes de maig passat, inauguràrem un espai propi a la ciutat, un espai que pretenem que sigui un lloc de trobada, de crítica i d’estones amenes per a tots els urgellencs; es tracta del Casal Popular El Rostoll (C/ Ardèvol, 12). El Rostoll és hereu del col·lectiu Perquè Vull! i de persones que s’han volgut comprometre amb aquest projecte.

Els actes tindran lloc aquest proper dissabte 3 de setembre a la Plaça de les Nacions. Per començar, a les 7 de la tarda, hem volgut tractar un tema urgent i necessari per a la societat com són les retallades en Sanitat, un tema del qual se’n parla molt però que podem conèixer millor, amb més arguments, per poder mirar de frenar aquest atac frontal als nostres serveis públics. Vindran des de Barcelona dos membres del col·lectiu anomenat Dempeus per la Salut Pública: el Toni Barbarà, metge, i l’Àngels Martínez Castell, economista i presidenta del col·lectiu.

Després d’això, sobre les 8 del vespre, hi haurà una mostra de cultura popular amb balls dels bastoners del Casal Popular L’Arreu de Mollerussa i la intervenció d’un grup de grallers.

Vora les 10 de la nit, se servirà sopar a l’aire lliure amb llonganissa, cóc, amanida, pa, vi, aigua, postres, cafè... aquest any, a més, hi haurà un menú vegetarià. Valdrà 10€ i el divendres tarda i nit ja podeu comprar el tiquet al Casal Popular El Rostoll. A continuació, podrem gaudir amb el concert del Comandante Rock, un músic mític ja a les nostres contrades amb cançons combatents i reivindicatives.

Us invitem i us esperem a tots a aquests actes per teixir una Tàrrega i una comarca viva i conscient del seu patrimoni cultural, lingüístic i nacional; per dir amb tota claredat que l’única política que volem és la Independència i la justícia social, o sigui, entre d’altres coses, que aquesta crisi no la paguem els ciutadans, els treballadors que no l’hem generada.