dijous, 6 d’octubre del 2011

Actes 12 d'octubre - Res a celebrar

11h - Camp de Can Kolapi

El Casal Popular El Rostoll prepara, conjuntament amb el Col·lectiu A Les Trinxeres i Kassolaris del Sió, un petit acte festiu i reivindicatiu per a recordar-vos que aquest dia, els catalans no tenim res a celebrar. O si? Veniu i comproveu-ho!



17h - Monument als Països Catalans, El Pati

Presentació de la Coordinadora Targarina per la Llengua, integrada per diferents entitats i associacions de Tàrrega i on el Casal participa activament. Aquesta serà l'encarregada d'organitzar els actes del Correllengua d'enguany, la Festa Major de la llengua!

A continuació us proporcionem més informació sobre la coordinadora:

QUI SOM?

Un conjunt d’associacions i entitats de Tàrrega: Casal Popular El Rostoll, Agrupament Escolta i Guia Mestre Güell Roger de Llúria, Associació Cultural Guixanet, GIC Esplai, Agrupació Excursionista de l’Urgell, Ateneu de Tàrrega.
 
QUÈ SOM?

Aquest conjunt d’entitats, unides i coordinades per organitzar un Correllengua popular i participatiu, amb ganes d’implicar a tota la ciutadania targarina en uns actes festius i alhora reivindicatius.

PER QUÈ ENS HEM CREAT?
 
Arran dels atacs al model educatiu en català del TSJC, volem actuar amb unitat i de manera positiva. L’eix comú que ens sosté és la defensa del català; no hi ha cap interès partidista, simplement la llengua comuna i la pròpia cultura.

QUÈ VOLEM?
 
Tenim la voluntat de fer un treball de xarxa, a nivell associatiu i a títol individual, involucrar-nos en un projecte per garantir un futur digne pel català i incidir en la presa de consciència de les persones respecte aquest fet, bo i reclamant el reconeixement de la unitat i l’oficialitat de la llengua catalana en tot el seu territori: de Salses a Guardamar i de Fraga a Maó.