divendres, 27 de gener del 2012

Surt al carrer contra les retallades

Demà, dissabte 28, diverses organitzacions de l'Esquerra Independentista s'uniran a la manifestació convocada per la plataforma PROU RETALLADES sota el lema “contra la dictadura financera i les retallades socials”. La manifestació sortirà de la Plaça Ricard Vinyes de Lleida a les 17:30. Des del Casal fem una crida a la participació a la manifestació de demà en defensa del sector públic i en contra de les retallades.


A més a més, a les 19 hores, el Casal Popular el Rostoll ofereix la xerrada “Una xarxa de telecomunicacions lliure i oberta: Guifi.net”. La xerrada anirà a càrrec de Jaume Jose i Oranies, membre de la plataforma Guifi.net.
 
Guifi.net és una xarxa de telecomunicacions sense fils i gratuïta impulsada per persones de procedència geogràfica molt diversa dins l’àmbit català amb un objectiu en comú: possibilitar i millorar l’accés a les noves tecnologies en aquelles zones on no s’hi podia arribar o bé les condicions eren insuficients. Guifi.net es defineix com una xarxa oberta, perquè no cal pagar llicències ni aparells concrets d’un únic proveïdor o d’una empresa instal∙ladora en concret; lliure, perquè qualsevol usuari pot decidir apuntars’hi o desapuntars’hi sense pagar quotes d’alta ni de baixa; i neutre, perquè un cop constituïda la xarxa, l’ample de banda és tan gran que només aprofitant els excedents és possible que altres persones o empreses facin servir la xarxa.