divendres, 14 de desembre del 2012

Inaugurat el nou local de la CGT a Tàrrega

El passat dia 30 de novembre es va posar en marxa la secció local de la CGT de Tàrrega. La militància sindical d’aquesta localitat ha obert un espai propi en el marc del Casal Popular El Rostoll. Aquest espai neix amb la clara la voluntat d’oferir informació sindical i, a la vegada, ser un punt de trobada per a l’afiliació comarcal, un local on poder desenvolupar diferents activitats culturals i socials.


L'horari de permanències al local de la CGT són tots els dijous de 13:00 h a 15:00 h i està ubicat a la segona planta del Casal Popular el Rostoll, al carrer Ardèvol, número 12 bis.

Des de ja fa uns quants anys assistim a les nostres comarques a una renaixença dels moviments populars, si bé és cert que mai desapareguts del tot, ara es tornen a fer sentir amb força i es fan presents en els carrers de les poblacions de Ponent. L’esperit de lluita sindical, social i l’aposta per un canvi de model són part indestriable del projecte transformador que és la CGT. El sindicat té una llarga història d’acció sindical en diverses empreses de l’Urgell, i el bagatge, experiència i voluntat dels companys de Tàrrega ha donat com a fruit la creació de la Secció Local de la CGT que ara tot just s’estrena, de ben segur aprofitaran la seva capacitat organitzativa i d’autogestió per a sumar esforços en el conjunt de moviments d’agitació cultural i d’acció social de la comarca, i aportar el pilar indispensable de l’acció sindical al conjunt de la societat.

Salut i encert en el caminar!