dimarts, 7 de maig del 2013

Concurs de fotografia - El país que volem

En el marc dels actes d'aquest II aniversari, el Casal Popular el Rostoll organitza un concurs de fotografia temàtica sobre «El país que volem». Per participar en aquest concurs només cal enviar-nos una fotografia a l’adreça elrostolltarrega@gmail.com o bé a través de Facebook, on podeu participar penjant la vostra foto i etiquetant-hi a El Rostoll fins el 16 de maig de 2013. Les bases del concurs s'expliquen detalladament a continuació:

TEMA: el país que volem

Sota aquest títol et convidem a enviar-nos aquelles fotografies que representen per a tu el país que voldries. Les retallades, els desnonaments, l’augment de l’independentisme... han portat a la població aquest últim any a sortir al carrer com feia anys que no passava, amb l’esperança que podem fer canviar les coses. Aquests problemes que han de començar a canviar, i creiem que ha de ser la població qui engegui aquests canvis.

La paraula és una eina important, però les imatges i la rapidesa amb la que aquestes poden difondre’s gràcies a les noves tecnologies també. És per això que et proposem aquest concurs de fotografia, perquè ens enviïs imatges que representin per a tu la comarca o país que voldries: solidari, amb un model energètic sostenible, lliure, etc. Tu decideixes.
 
 PRESENTACIÓ

La participació és únicament via on-line. Els participants podeu enviar-nos la fotografia via correu electrònic a l’adreça elrostolltarrega@gmail.com o bé a través de Facebook, on podeu participar penjant la vostra foto i etiquetant-hi a El Rostoll.

Cada fotografia que ens feu arribar ha d’anar acompanyada del títol i una breu explicació del que aquesta vol expressar, juntament amb les vostres dades de contacte (nom i cognom, telèfon i correu electrònic).
 
TERMINI 
 
Fins el 16 maig de 2013.
 
CONSIDERACIONS

Les fotografies participants han de ser inèdites i estar relacionades amb el tema. L’organització es reserva el dret de retirar les obres que no respectin aquestes bases ni els valors de l’entitat.
 
LLIURAMENT DE PREMIS I VOTACIONS

Els premis seran lliurats el dia 18 de maig al Casal Popular el Rostoll, en el marc de les activitats del segon aniversari. La fotografia guanyadora serà escollida per votació popular durant el mateix dia. Les obres romandran exposades de les 18h fins les 20 h, i mentrestant tothom qui vulgui podrà votar-ne una.