dimecres, 3 de setembre del 2014

11 de setembre: "Desobeïm! Pel referèndum, per la independència, pels Països Catalans!"

Com cada any, l'Esquerra Independentista de Ponent celebra un conjunt d'actes en motiu del 11 de setembre, la Diada Nacional. Aquest any, el lema escollit és “Desobeïm! Pel referèndum, per la independència, pels Països Catalans!”. 

A Tàrrega, a més a més de la tradicional Marxa de Torxes per la Independència organitzada conjuntament entre el Casal, Tàrrega per la Independència i l'Associació Guixanet, els companys de la CUP Tàrrega organitzen una acte polític per parlar del procés independentista i a favor del triple Sí. Aquest es celebrarà el proper divendres, 5 de setembre, a les 20 h a la sala de la biblioteca, i consisteix en una xerrada titulada “Desobediència i referèndum, el futur del procés”. Hi intervindran tres persones: Quim Arrufat, un dels diputats al Parlament; el regidor de la CUP a Reus, David Vidal, que fou un dels responsables d’haver destapat la trama de corrupció del cas Innova en la sanitat catalana, i Pep Riera, pagès i activista de la comarca del Maresme i que durant anys fou secretari general d’Unió de Pagesos. 

Tot seguit us adjuntem el cartell amb tots els actes que es durant a terme arreu dels municipis de ponent i nacional i us animem a participar activament en tots aquests, i per descomptat, a la V per la Independència que es celebrarà a Barcelona organitzada per l'Assemblea Nacional Catalana i Òmnium Cultural.