dilluns, 6 d’octubre del 2014

No ens farem enrere: referèndum 9-N!

Després de la multitudinària concentració a la plaça Major de Tàrrega el passat 30 de setembre, des de la campanya “Desobeïm”, impulsada per la plataforma Independència per Canviar-ho Tot, manifestem que estem a l’aguait dels esdeveniments que se succeiran aquesta setmana en relació al procés independentista i a la celebració del referèndum del 9 de novembre. Per això, creiem adient dur a terme una assemblea el dimarts 7 d’octubre, a les 8 de la tarda, a la plaça Major, per plantejar què cal fer a Tàrrega. Tothom hi es convidat.

Cal obeir la legalitat catalana i el mandat popular. El referèndum és irrenunciable. Només cal fermesa en el manteniment del 9-N i demanem fermesa a les institucions i als partits perquè sabem que el poble, el conjunt de la ciutadania, es mostrarà ferm a l’hora de tirar endavant el procés perquè els treballadors d’aquest país hi tenim molt a guanyar amb la nostra independència. Obeir la legalitat espanyola vol dir, clar i català, haver de desobeir la legalitat espanyola, i per això ens mostrem tan convençuts per defensar la desobediència com a eina vàlida i necessària per exercir el nostre dret a votar.

Sabem que contrària a aquesta voluntat democràtica del poble català hi ha l’hostilitat i les amenaces de l’Estat espanyol. Des de “Desobeïm” ens reafirmem en el compromís de reforçar la mobilització popular per a la celebració efectiva del 9-N i de fer-ne valdre el resultat el dia després.