dimecres, 5 de novembre del 2014

El 9-N votarem Sí-Sí

Ens fem ressò de l’acte central de la secció local de Tàrrega de l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) i us animem a assistir al Teatre Ateneu aquest divendres 7 de novembre a les 20 h en una conferència a càrrec d’Eliseu Climent, editor i activista cultural valencià. La conferència es titula: “El País Valencià en el procés sobiranista català”.

Des del Casal Popular el Rostoll us informem que els lloc de votació del 9 de novembre no seran els col·legis habituals de votació. Els llocs de votació a Tàrrega seran l’Institut Alfons Costafreda i l’Institut Manuel de Pedrolo. Només aquests dos. Si hi introduïu l’adreça que consta al vostre document espanyol d’identitat o a la vostra TIE, podreu consultar-ho a la pàgina següent: http://www.participa2014.cat/onpucparticipar. De totes maneres, si no ho sabeu, només caldrà que us desplaceu d’un institut a l’altre. Allí hi haurà urnes i paperetes.

Malgrat la incertesa actual i les impugnacions dels aparells de l’Estat Espanyol, ara és l’hora del poble. El 9-N obeirem el poble català i desobeirem el Tribunal Constitucional. Per la República Catalana Independent. Per la ruptura democràtica. Iniciem un procés constituent per decidir-ho tot en allò social, econòmic, polític i cultural. I després del 9-N caldran unes eleccions per a decidir el govern que ens hagi de portar a la independència i que estigui disposat a fer els passos necessaris per a dur el procés a bon port. L’actual Govern ja ha demostrat que no és capaç de convocar un referèndum vinculant, ni tan sols una consulta no referendària. A més, ha dut a terme les retallades socials més greus en els darrers trenta anys i és abanderat del neoliberalisme a casa nostra. Per tot això, caldrà aconseguir una majoria popular i rupturista que pugui encarar el repte de proclamar la independència d’aquesta part del país, i de defensar-la.

Pel referèndum!
Per la Independència!
Pels Països Catalans!

Vota Sí-Sí!